Kurs: Drejning Nybörjare

Vill du prova på att dreja och bygga härliga föremål i lera så är du välkommen till min fina verkstad som ligger vid Berga lantbruksskola i en genuint idyllisk lantmiljö nära Västerhaninge söder om Stockholm. Vi kommer att pröva båda teknikerna under helgen med glasering av dina föremål vid ett senare tillfälle.

Tider: Lördag 10.00-15.00 Söndag 10.00-15.00 samt en kväll ca 1-2 veckor senare 18.00-20.30 då vi glaserar dina föremål. Ta med egen lunch, mikro finns. Te och kaffe, kaka bjuder huset på.

Varva ner och fokusera på annat en helg, välkommen att boka en plats, det finns totalt plats för 6 personer. (4 drejskivor finns, vi provar på att kavla och bygga också)

Kursen genomförs med ett minimum på 3 personer.

Kommande helgkurser:

Lördagen och Söndagen den 27 och 28 augusti. Fullbokad

Toalett finns i annan byggnad på området.

Välkomna!


Denna kurs är lämpad för dig som är nybörjare eller som kan mer och vill arbeta i ditt eget tempo med drejning eller bygga, skulpturera.

Jag visar grunderna till båda teknikerna och vägleder dig i ditt skapande.

Vi jobbar med amacos fina penselglasyrer samt oxider och underglasyrer.


Kostnad per person 2100 kr, i priset ingår 5 kg lera, vid behov kan du köpa mer 65 kr/kg I kursen ingår skröjbränning, glasyrer och glasyrbränning.

Boka din plats här, eller gå till kontaktsidan i menyn! Uppge vilket datum du vill boka samt namn och kontaktuppgifter.

Välkommen!

Efter bokningsförfrågan får ni en bekräftelse om plats finns. Kursavgiften ska därefter betalas inom fyra dagar för att behålla bokad plats.